تست بیش فعالی بزرگسالان | ارائه ای از مجله بیش فعالی ایران
تست بیش فعالی بزرگسالان
DIVA Test
کاربری ساده
سوالات قابل فهم تست بیش فعالی بزرگسالان
قابل دسترس
قابلیت تکمیل سریع
استاندارد
بر اساس معیارهای DSM-5
ارزیابی جامع
درکی جامع از وضعیت شما
تست بیش فعالی بزرگسالان
تست بیش فعالی بزرگسالان DIVA، ابزار ارزیابی جامعی است که به تشخیص اختلال کمبود توجه/بیش فعالی (ADHD) در بزرگسالان میپردازد. این تست یک بررسی ساختارمند است که علائم کنونی فرد و سابقهی رفتارهای مرتبط با ADHD را بررسی می کتد. تست DIVA، یکی از معتبرترین و مهمترین روشهای تشخیص ADHD در بزرگسالان است که تصویر روشنی از علائم فرد و تأثیر آن بر زندگی روزمره را ارائه می دهد.
راهنمای تست بیش فعالی بزرگسالان
مبلغ 99 هزار تومن برای انجام تست دریافت می شود
برای ورود به تست، فقط میتوانید از گزینه "ثبت نام با گوگل" (تصویر بالا) استفاده کنید.
تست DIVA، یک مصاحبه ساختارمند است که طراحی شده تا علائم اختلال نقص توجه/بیش فعالی را در بزرگسالان ارزیابی کند. این آزمون، هم رفتارهای دوران کودکی و هم بزرگسالی را بررسی میکند و بر اساس معیارهای DSM-5 انجام میشود. این آزمون، شامل یک بررسی مفصل توجه، بیش فعالی و تکانشگری، با مقایسه علائم فعلی و گذشته است.
تشخیص اختلال کمبود توجه/بیش فعالی (ADHD)، شامل ترکیبی از ارزیابی های بالینی، مصاحبه ها و آزمون های استاندارد است. متخصصان، علائم را با استفاده از ابزارهایی مانند مقیاس های درجه بندی کانرز و مقیاس گزارش خود بزرگسالان (ASRS) یا تست بیش فعالی بزرگسالان DIVA ارزیابی می کنند. آنها، همچنین سوابق پزشکی و ارزیابی های رفتاری را بررسی می کنند و ممکن است با اعضای خانواده یا معلمان نیز مشورت کنند.
مدیریت ADHD، معمولاً شامل ترکیبی از دارو و درمان رفتاری با تغییرات سبک زندگی است. محرک هایی مانند متیل فنیدات (ریتالین)، به طور معمول تجویز می شوند و به بهبود تمرکز و کاهش تکانشگری کمک می کنند. داروهای غیر محرک مانند اتومکستین نیز جایگزین هایی برای افرادی هستند که ممکن است اثر محرک ها را تحمل نکنند.
ADHD در بزرگسالان، اغلب به طور متفاوتی از کودکان بروز میکند. با علائمی مانند مشکل در سازماندهی، دشواری در حفظ تمرکز و تکانشگری که زندگی روزمره را تحت تأثیر قرار میدهند. بسیاری از بزرگسالان، بدون تشخیص باقی میمانند و علائم خود را اشتباهاً به عنوان "نقص های شخصی" میپندارند. ADHD میتواند بر روابط، شغل و اعتماد به نفس نیز تأثیر بگذارد. برخلاف ADHD دوران کودکی، پرتحرکی ممکن است به صورت بیقراری یا دشواری در "آرامش گرفتن" بروز کند.